Näytteilleasettajat

Tule esittelemään tuotteitasi tai palveluitasi konferensiin osallistujille!

TAITO 2016 konferenssi kokoaan yhteen kaikki terveysalan pedagogiikasta kiinnostuneet.
Näyttelyalueella sekä yritykset että muut tuotteiden ja palveluiden tarjoajat voivat esittäytyä konferenssiylesölle.
Mukana on alan huipputason yrityksiä, kouluttajia, opettajia, opetusalan päättäjiä, järjestöjen edustajia ja opiskelijoita.

Näyttelypaikan hinnat kahdelle päivälle
1 pöytä 500 euroa + ALV
2 pöytää 800 euroa + ALV
Hinnat sisältävät konferenssiohjelman (lounas, kahvi ja iltaohjelma) yhdelle henkilölle.
Mahdollisen toisen henkilön osallistumisesta veloitamme 150 euroa + ALV (hinta sisältää molempien päivien ohjelman ja ateriat).

Konferenssin aikataulu: keskiviikko klo 9-15.45 ja torstai klo 9-15.30.

Vahvista osallistumisesi 29.2.2016 mennessä!
Linkki näytteilleasettajan ilmoittautumislomakkeeseenSimulation briefing

Lisätietoja antaa anna-mari.aimala(at)tamk.fi

Simulation briefing

 

Näytteilleasettajat:

Commit

Commit Oy on 1989 perustettu suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää ja myy ratkaisuja terveydenhuollon organisaatioille. Näillä helppokäyttöisillä ratkaisuilla hallitaan radiologian, leikkaustoiminnan ja seulonnan työnkulku, resurssit ja laatu. Commit Oy myy myös valittujen kolmannen osapuolten valmistuotteita täydentämään kokonaisratkaisua. Tapahtumassa Commit Oy esittelee SECTRA Visualisointipöytää, joka on uusi oppimisympäristö mm. anatomiaopiskeluun.

HeriMed Oy
iSimulate ALSi-simulaatiojärjestelmä on maailman eniten myyty simulaatiojärjestelmä. iSimulate ALSi toimii langattomasti kahdella iPADillä. Toinen iPAD on simulaatio-ohjaajan hallinnassa ja toinen toimii toimii potilasmonitorina, monitori-defibrillaattorina, AED-defibrillaattorina tai pelkkänä monitorina. iSimulate ALSi tarjoaa monipuolisen työkalun simulaatio-ohjaajalle ja realistisen oppimisympäristön opetettaville. Liitätä helposti UÄ-tutkimuksia, röntgenkuvia, 12-k EKG, ääntä ja videota osaksi skenaariotasi. Realistinen ALS-simulaatio-opetus voidaan helposti ja nopeasti toteuttaa lapsella, aikuisella, nukella tai ilman paikkana leikkaussali, teho-osasto, ensiapu, ambulanssi, helikopteri, metsä -missä tahansa!

Logo_vihrea
Sanoma Pro on Suomen suurin oppimateriaalikustantaja ja edelläkävijä digitaalisten opetusratkaisujen kehittäjänä. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden tuntemiseen ja yhteistyöhön heidän kanssaan. Tuotamme painettuja oppimateriaaleja ja digitaalisia oppimispalveluita kaikille kouluasteille. Helpotamme opettajan arkea tarjoamalla työvälineitä ja sisältöjä opetuksen toteuttamiseen, monipuolistamiseen ja oppimistulosten kehittämiseen.

UKK-instituutti
UKK-instituutti on terveysliikunnan tutkimus- ja asiantuntijakeskus, jolla on 30 vuoden kokemus täydennyskoulutuksen järjestämisestä terveyden ja liikunnan ammattilaisille. UKK-instituutin koulutus perustuu tutkittuun tietoon, jota sovelletaan käytäntöön toimiviksi ratkaisumalleiksi. UKK-instituutin painoalueita ovat: fyysinen aktiivisuus ja sen mittaaminen, istumisen vähentäminen, liikuntaturvallisuus ja liikunta lääkkeenä. UKK-instituutti panostaa vahvasti joustavaan ja paikasta riippumattomaan verkkokoulutukseen. Uusimpana koulutusmuotona on kaikille maksuton webinaarisarja.

Nordic_Logo_nettiin

Nordic Simulators Oy on erikoistunut suunnittelemaan ja toimittamaan potilassimulaattorit sekä tallennusjärjestelmät simulaatiokoulutuskeskuksiin.

Skill For Life maahantuo ja jälleenmyy SynDaver ja SimuLab tuotteita. SynDaver on synteettisesti valmistettuja harjoitusmalleja, jotka vastaavat ihmiskudosta vähintään 80% tarkkuudella. Harjoitusmallit sopivat Skill station tyyppisesti tai simulaatioharjoitteluun. Malleja on yksittäisestä verisuonesta aina kokonaiseen ihmiskehoon, joka hengittää, liikkuu ja on suljettu verenkierto.